Atelier Madame B.

Ben jij ook zo gek op die metalen clipsluitingen van vroeger? Ik ook! De rode draad van mijn werk is dan ook een matte, zilverkleurige beugel van uitstekende kwaliteit, tevens zelfgemaakt door een vakman (niet ik), waarmee ik mooie en handige tasjes maak, in allerlei stoffen en formaten. Ik kies meestal retro, kleurrijke, vrolijke stoffen en maak ze van klein naar groot; geldbeugels, make-up tasjes, pennenzakken, toilettassen, briletuis,… met veel liefde en zorg handgemaakt door Madame B aan betaalbare prijzen.

Een origineel cadeautje …voor jezelf of voor een ander. Binnenkort een lentefeest of communie? Schenk een centje in een mooi en origineel geldbeugeltje, zoveel leuker om af te geven dan gewoon in een envelop!

Belangrijk detail voor de moderne vrouw; je kan de tasjes wassen in de wasmachine! Details waarop je daarbij moet letten vind je op mijn website ateliermadameb.weebly.com

Snuister eens rond op mijn website, kom naar Eén Vierkante Meter, bekijk ze en word verliefd! 🙂
Is jouw voorkeur er niet bij? Ik maak er op bestelling; je kiest een stofje uit mijn assortiment of brengt zelf stof aan en ik maak er met plezier eentje voor jou. Bestelling en betaling op 1m² te Zelzate = gratis verzending!

www.ateliermadameb.weebly.com