BEZOEKER van 1M²

Het 1m² concept houdt in dat elke deelnemer zichzelf of zijn werk voorstelt op precies dat éne vierkant metertje. Een absolute meerwaarde want los van het product is elke stand op zichzelf al de moeite waard om zien.

Wat u als bezoeker mag verwachten

Ruim 30 uiterst aantrekkelijke standen in de fameus aantrekkelijke sfeer van een gerenoveerd klooster en aanpalende kapel. Mis het niet.

Verwacht je aan een brede waaier aan variëteiten. Je vindt er handgemaakte artikelen van vilt, stof, keramiek en papier, tot hout, zilver en glas. Het hoeft niet altijd een product te zijn, ook een idee, werkwijze, handeling, therapie, recept, … komt aan bod.

De makers verkopen en/of demonstreren hun werk zelf.

Je zal er naast reeds bekende namen uit de ‘handmade’ wereld ook kennis kunnen maken met nieuw talent uit eigen land en van over de landsgrenzen.

Organisatie

Het evenement is in 2018 aan zijn zesde editie toe. Het concept is een idee van Annemiek Hamelink. Ondertussen vonden reeds 5 edities plaats in tKlooster te Zelzate. Annemiek en tKlooster werken samen om 1m² editie 2018 het succes te geven dat het verdient.

Volg ons!

Volg het evenement van dichtbij op Facebook en Twitter.
Ook tKlooster Zelzate informeert via haar website. Inschrijven op de Nieuwsbrief van tKlooster is ook een goed idee!

 

Ontdek wat 1m² op 23 april 2017 te bieden heeft

Randactiviteit          Deelnemers          Goed doel          Locatie