GOED DOEL

Randactiviteit          Deelnemers          ☐  Goed doel          Locatie

 

Eén Vierkante Meter schenkt bij elke editie een deel van haar opbrengst aan een goed doel. Het goed doel variëert jaarlijks en richt zich bij voorkeur naar initiatieven met betrekking tot de gemeente Zelzate en randgemeenten.

Give it Back is het goede doel in 2017

Give it Back wil de wereld —beginnend tussen Zelzate en Westdorpe (NL)— een stukje beter maken. Een gegeven waar ook wij volledig achter staan.
De manier waarop Give it Back haar doel willen bereiken is bijzonder creatief. Ze organiseren sport- en muziekevenementen om mensen dichter bij elkaar te brengen en educatieve evenementen over geschiedenis en natuur om iets bij te leren.

Vleermuizen, bijen en zwaluwen hebben hun speciale belangstelling. Ze werken samen met de lokale overheden van Oost-Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen en natuurorganisaties om de wereld van deze dieren en daarmee de onze te verbeteren.

Op 23 april zal Give it Back een passende nevenactiviteit voorzien.

 

Cupcakes voor het goede doel

Deze editie worden er uiteraard weer artisanale cupcakes ten voordele van het goede doel verkocht. Stuk voor stuk met liefde gebakken en kunstig versierd. Drie keer raden welk thema er aan bod komt… Juist, vogels, dieren en natuur, wat had je anders gedacht aansluitend bij Give it Back!
De cupcakes verkopen als zoete broodjes. Wie eerst is, eerst maalt —of is het smullen 😉 op 23 april in de vestibule van tKlooster!

Heb je fijne boetseervingers en heb je zin om mee te helpen versieren op vrijdagavond 21 april? Stuur ons een mailtje, alvast bedankt!