RANDACTIVITEIT

☐  Randactiviteit          Deelnemers          Goed doel          Locatie

 

Op 1m² 2017 valt veel te beleven

Honger- en dorst?

Een kleine (veggie) hap, warme of koude dranken in het kloostercafé en zaal Moeder Overste. Uiterst lekker en gezellig!

Win een bon!

Er is een tombola aan de inkom waar je kans maakt op bonnen ter waarde van 10 euro, te besteden bij de deelnemers op de dag zelf. Volg ons op social media zodat je op de hoogte bent wanneer en hoe je nog meer bonnen kan winnen, te besteden bij de deelnemers op de dag zelf. Er zullen acties aangekondigd worden in regio Zelzate, Hulst en Breskens.

Bezoek de musea: Mietje Stroel, Eddy Wally, Tweede Gidsen en het Heemkundig documentatiecentrum

De 4 musea onder het dak van tKlooster zijn die dag gratis te bezichtigen. De verantwoordelijken gidsen je met plezier!

Steun samen met ons het goede doel

Bij de ingang zal je verwelkomt worden door  Give it Back. met name Jonas Wielandt en Ennio De Moor. Eén Vierkante Meter steunt deze vzw en jij als bezoeker kan dat ook doen. Zie het als volgt: 1m² is gratis te bezoeken, maar het goede doel zal blij zijn als je hen een centje geeft. Give it Back stelt haar doelen voor met de hulp van een imker en nestkastbouwer die je op Eén Vierkante Meter aan het werk kan zien in de tuin.

Cupcakes

Ook tKlooster draagt zijn steentje bij tvv Give it Back en verkoopt cupcakes. Stuk voor stuk door vrijwilligers met liefde gebakken en met engelengeduld uniek versierd in het Give it Back-thema. Ze verkopen als zoete broodjes.

De Zonnetrein uit Hulst

Wie in de voormiddag komt kan de Zonnetrein uit Hulst (NL) bewonderen, een grappig treintje op zonne-energie. Deelnemen aan de rit van Hulst naar Zelzate? Info op de Zonnetrein facebookpagina. Plaatsen zijn beperkt.

Wil je op de hoogte blijven, volg ons op Facebook en Twitter. Of schrijf je in op de nieuwsbrief van tKlooster Zelzate en Eén Vierkante Meter.